Hoe gaan we te werk

Hoe gaan we te werk?

INTAKE

Alles begint met luisteren en dat komen we ook graag bij jou doen.

Door de intake krijgen we samen zicht op de uitdaging, nood of (hulp)vraag, waardoor wij de eerste aanbevelingen en een plan van aanpak kunnen voorstellen.

Hoe gaan we te werk?

DIEPTE ANALYSE

Na de intake voorzien we diepte interviews met jou en/of de doelgroep(en). Op deze manier krijgen we een duidelijk beeld van de hele situatie, zodat we je kunnen voorzien van de nodige terugkoppeling. Kunnen we met de initiële uitdaging aan de slag of dienen we die bij te sturen of te herdefiniëren?

Daarna is de keuze aan jou. Ga je er zelf mee aan de slag of begeleiden wij jou verder tijdens het hele proces of slechts een deel ervan?

Hoe gaan we te werk?

IMPLEMENTATIE

Heb je gekozen voor een samenwerking, dan stippelen we een implementatieplan uit, een traject gebaseerd op de vooropgestelde doelen uit de diepte analyse. Het traject zal voorzien worden van verschillende controlemomenten. 

Zijn er bijkomende factoren? Dient het implementatieplan al dan niet bijgestuurd te worden? Hoe gaan we verder? Enz.

Hoe gaan we te werk?

RESULTAAT

De groei van jou, jouw medewerkers, team(s) en organisatie.

Hoe gaan we te werk?

FOLLOW-UP

R-connect voorziet optioneel één of meerdere follow-up moment(en). Wat zijn de huidige effecten? Hebben de acties zich voldoende kunnen consolideren? Zijn er bijkomende vragen, wensen of verlangens? … .